Veelgestelde vragen

Kan ik mijn bestelling ergens ophalen: ja, dat is mogelijk.  Bij ons verkooppunt in Rotterdam (bergse rechter rottekade 1 in rotterdam) kun je van maandag t/m zaterdag tussen 10 en 17 uur de bestelling komen ophalen.

Wat is er allemaal mogelijk?:
misschien wil je net iets anders dan afgebeeld (2 kleuren dragees in een traktatie, alleen doosjes) - er kan veel, alleen niet via de website.  Neem gerust contact met ons op (tel 06 54 988 110 of info@zoets.nl)

Ik ben op zoek naar een speciaal doosje:
laat ons je wensen weten via email (info@zoets.nl).  Ons assortiment is veel groter dan op de site staat vermeld.

Verzendkosten
: de pakketten worden geleverd via TNT post en UPS. Je krijgt een email van ons wanneer het pakket verzonden wordt en door wie.  Voor pakketten binnen Nederland berekenen wij eur 8,95.

Verzendkosten buitenland: Zoets.nl levert ook binnen de EU.  Neem voor het plaatsen van bestellingen & de kosten van verzenden contact op met Zoets.nl - info@zoets.nl of 06 54 988 110.

Monsters aanvragen
:  het is mogelijk monsters aan te vragen.  Kosten bedragen tussen de eur 3,00 en eur 6,50 afhankelijk van uw wensen.  Bij plaatsing van een order, worden deze kosten gecrediteerd. 

Levertijden:  wij streven ernaar de bestelling binnen 7 werkdagen te verzenden.  Is dit onverhoopt niet haalbaar, nemen wij contact op. In het veld opmerkingen kun je aangeven wanneer de bestelling uiterlijk geleverd moet zijn.

Betaling:  betaling kan op drie manieren: het pakket wordt onder rembours verzonden (extra kosten eur 8,50), via Ideal* of overboeken van het bedrag op onze bankrekening*.
*Let op: pas na ontvangst van de betaling wordt de order verwerkt. 

Speciale wensen: of je nu afwijkende kleuren wilt, het initiaal op de bonbon in een speciale kleur, of een ander formaat doosje, stuur je wensen per e-mail. Wij komen hier dan binnen 2 werkdagen op terug.

Bonbons: de bonbons worden alleen in Rotterdam bezorgd.  In alle overige gevallen kunnen de bonbons op afspraak worden afgehaald of worden ze per koeriersdienst bezorgd.

Dragees: wij zijn bij alle verpakking met als uitzondering het rome doosje uitgegaan van 21 gram dragees per verpakking.  Dit zijn 5 dragees.  Dit symbolische aantal staat voor gezondheid, geluk, vruchtbaarheid, rijkdom en een lang leven.  Wil je meer dragees in een doosje, dan is dat uiteraard mogelijk.  Neem dan contact met ons op. In het rome doosje zitten 3 chocolade dragees.

Hoe worden de producten aangeleverd? Alle producten worden los aangeleverd en dien je zelf samen te voegen. Het is ook mogelijk de doosjes kant-en-klaar aangeleverd te krijgen.  Het is ook mogelijk de doosjes door Zoets in elkaar te zetten. Interesse? Neem gerust contact met ons op (tel 06 54 988 110 of info@zoets.nl).

Kleuren van snoep en lint: De kleuren van het snoep/lint kunnen afwijken (elk scherm laat andere kleuren zien).

Een eigen ontwerp: je kunt je eigen ontwerp aanleveren.  Selecteer het design Ik lever mijn eigen ontwerp aan. Zie de aanleverspecificaties.  

Aanleverspecificaties: Om de verwerking van bestanden goed te laten verlopen, verzoeken wij de volgende algemene richtlijnen in acht te nemen:
- in de opmaak: beelden aanleveren als pdf of .eps bestand;
- beeldresolutie minimaal 300 dpi.;
- alle beelden moeten in CMYK gebruikt worden (geen RGB)
- fonts in Illustrator EPS omzetten naar lettercontouren;
- labels 45 x 45 mm: 1.5 mm afloop aanhouden rondom (48 x 48 mm)
- labels 45 x 30 mm: 1.5 mm afloop aanhouden rondom (48 x 33 mm)
- stickers 40mm doorsnede: 2mm afloop rondom aanhouden (42mm).

Geboortekaartjes/bedankkaartjes: Bijpassende geboortekaartjes en/of bedankkaartjes kunnen wij ook leveren.  Offerte op aanvraag.

Uw eigen zoets ontwerp: Een passend label bij een bestaand ontwerp (trouwkaart/geboortekaartje).  Zelf aanleveren, kies bij designs voor 'eigen ontwerp' (zie aanleverspecificaties worden genoemd) of zoets maakt een bijpassend label (kies bij designs voor 'een label op maat gemaakt door zoets'.

Levereenheid: Wij houden de volgende aantallen aan:
- Doosjes worden per 25 stuks
- Lint per rol (50 meter voor satijn lint & 25 meter voor geruit lint)
- Snoep per zakje van 250 gram
- Labels & stickers per 25 stuks.

Geboortelabels & -stickers - de naam en de datum later doorgeven? De labels worden uiterlijk 3 dagen na goedkeuring van de proefdruk verstuurd.  Er wordt eur 7,50 extra berekend voor het apart toezenden van de labels of stickers.

Stickers & labels:  Er wordt eerst een proefdruk per e-mail verzonden; na goedkeuring worden de labels & stickers pas geproduceerd.

Voorstel op maat: Kun je niet kiezen of wil je iets heel specifieks? Wij maken kosteloos een voorstel op maat. Neem even contact met ons op.

Tsjip Geboortekaartjes: samen met Tsjip hebben we een zoets/tsjip collectie samengesteld.  Tsjip maakt geboortekaartjes en zoets kan bijpassende bedankjes leveren.  Elk ontwerp dat Tsjip maakt, kan gebruikt worden. Wil je een ontwerp dat niet op de website staat, bel ons dan gerust.